ihalainen logo.png

24h päivystys 
Kymenlaakso 

Hinauspalvelu Hamina 24h

Hinauspalvelu Hamina

Nopea hinauspalvelu Hamina alueella. Päivystyksemme palvelee 24h vuorokaudessa, arkisin, viikonloppuisin tai vaikka pyhäpäivin.

Neuvonta hätätilanteissa, hinaukset, autonkuljetukset, käynnistykset, ojastavedot, tiepalvelu ja kuljettajavuokraus.

Kalustomme kuljettaa henkilöautot, pakettiautot, moottoripyörät, matkailuvaunut, kuorma-autot ja linja-autot.

Olemme mukana SOS hinaus- ja tiepalveluverkostossa.

Hinaukset

Autonkuljetukset

Käynnistykset

Koneenkuljetukset

Kuljetuspalvelu

Ajoneuvojen ja koneiden kuljetukset luotettavasti ja ripeästi meiltä. Kattavan kalustomme ansiosta pystymme tarjoamaan kuljetusratkaisuja aina keskiraskaaseen kalustoon saakka. Palvelujamme voikin hyödyntää esimerkiksi työmaiden erilaisiin koneiden kuljetustarpeisiin tai vaikka ruohonleikkurin kuljettamiseen.

Valttikorttimme onkin että panostamme pitäviin aikatauluihin, turvallisuuteen ja luotettavuuteen. Pääasiassa vastaamme kuljetuksista Kymenlaakson alueella, mutta sovittaessa hoidamme kuljetuksia pidemmänkin matkan päässä.

Päivystys 24h

Hinauspalvelu Ihalainen hamina

Palvelemme autoilijoita Kymenlaakson alueella Kokeneilla ja koulutetuilla hinausalan ammattilaisilla. Kehitämme ja koulutamme henkilöstöämme jatkuvasti uusien standardien ja vaatimusten tasolle. Päivystyksemme palvelee 24h vuorokaudessa, arkisin, viikonloppuisin tai vaikka pyhäpäivin joten voit tilata meiltä apua milloin tahansa. Neuvonta hätätilanteissa, hinaukset, autonkuljetukset, apukäynnistykset, lukkiutuneiden ovien avaukset, ojastavedot, tiepalvelu ja romuautojen noudot.

Kalustomme kuljettaa henkilöautot, pakettiautot, moottoripyörät, mopot, mopoautot, matkailuvaunut, kuorma-autot ja linja-autot. Olemme mukana SOS hinaus- ja tiepalveluverkostossa,  joka on Pohjoismaiden johtava ja ympäri maailmaa toimiva hätäpalveluyritys.

 

SOS Hinaus on suomalaisten vakuutusyhtiöiden omistama ja tiedämme mitä vakuutus korvaa ja miten vahinkotilanteessa pitää toimia. Me hoidamme laskutuksen ja tapauksen käsittelyn suoraan vakuutusyhtiösi kanssa. Jos sinulla ei ole vakuutusta, teemme sinulle kilpailukykyisen tarjouksen puhelimessa, joten tiedät aina etukäteen mitä maksat. 

Meille asiakkaan auttaminen on pääasia ja tyytyväinen asiakas on toiminnan lähtökohta.

Aloitamme vahingon kartoituksen puhelimessa ja viimeistään paikanpäällä selvitämme voiko auton korjata ajokelpoiseksi tienpäällä. Jos auto vaatii hinausta, selvitämme halutessasi mihin se kannattaa viedä. 

Asiakas pääsee kyydissämme pois tienpäältä tai tarvittaessa tilaamme taksin. Usein toimitamme sijaisauton suoraan tienpäälle. Jos vakuutuksesi ei korvaa sijaisautoa, saat sen kauttamme edullisesti.

Hinauspalvelu Ihalainen Oy on vuonna 1964 perustettu perheyritys ja olemme yksi Suomen vanhimmista hinaustoimintaa harjoittaneista yrityksistä.  Palvelemme autoilijoita Etelä-Kymenlaakson alueella. Päivystyksemme palvelee 24h.

Puhelin (05) 3535 001
Sähköposti info@hinausihalainen.fi