ihalainen logo.png

24h päivystys 
Kymenlaakso 

Romuauto pois pihasta maksutta kymenlaaksossa

Makaako pihallasi vanha ja ruosteinen romuauto? Täytä alla oleva lomake niin noudamme romuautot maksuttomasti ja toiveidesi mukaan yleensä jo seuraavana arkipäivänä tilauksesta.

Saatte romutustodistuksen postitse kahden viikon sisällä romutuksesta. Noudon yhteydessä täytetään romutusvaltakirja, joka mahdollistaa ajoneuvon kierrätyksen ja poiston ajoneuvo- ja vakuutusrekisteristä.

Kuusakoski Oy huolehtii auton romutuksesta ja kierrätyksestä.

Etelä-Kymenlaakso

PÄIVYSTYS 24H

Palvelemme autoilijoita Kymenlaakson alueella Kokeneilla ja koulutetuilla hinausalan ammattilaisilla. Kehitämme ja koulutamme henkilöstöämme jatkuvasti uusien standardien ja vaatimusten tasolle. Päivystyksemme palvelee 24h vuorokaudessa, arkisin, viikonloppuisin tai vaikka pyhäpäivin joten voit tilata meiltä apua milloin tahansa. Neuvonta hätätilanteissa, hinaukset, autonkuljetukset, apukäynnistykset, lukkiutuneiden ovien avaukset, ojastavedot, tiepalvelu ja romuautojen noudot.

Kalustomme kuljettaa henkilöautot, pakettiautot, moottoripyörät, mopot, mopoautot, matkailuvaunut, kuorma-autot ja linja-autot. Olemme mukana SOS hinaus- ja tiepalveluverkostossa,  joka on Pohjoismaiden johtava ja ympäri maailmaa toimiva hätäpalveluyritys.

Hinauspalvelu Ihalainen Oy on vuonna 1964 perustettu perheyritys ja olemme yksi Suomen vanhimmista hinaustoimintaa harjoittaneista yrityksistä.  Palvelemme autoilijoita Etelä-Kymenlaakson alueella. Päivystyksemme palvelee 24h.

Puhelin (05) 3535 001
Sähköposti info@hinausihalainen.fi