ihalainen logo.png

24h päivystys 
Kymenlaakso 

Hinauspalvelut

Autonkuljetukset

Käynnistykset

Koneenkuljetukset

Hinauksen hinta

Hinauksen hinta? Useimmiten hinauksen hinta jää vakuutusyhtiösi huoleksi.  Teemme yhteistyötä kaikkien vakuutusyhtiöiden kanssa ja hinausvakuutuksesi on tarkastettavissa kauttamme kuitenkaan ajoneuvossa ei ole hinausvakuutusta kysy hinta päivystysnumerostamme 053535001. Hinauksen hinta on tyypillisesti arkena alkaen 100-150 euroa.

Valtaosa hinausautoistamme ovat lavahinausautoja, jotka soveltuvat ajoneuvojen turvalliseen kuljettamiseen jopa kaksi kuljetettavaa kerrallaan.

Päivystys 24h

HINAUSPALVELU IHALAINEN

Palvelemme autoilijoita Etelä-Kymenlaakson alueella Kokeneilla ja koulutetuilla hinausalan ammattilaisilla. Päivystyksemme palvelee 24h vuorokaudessa, arkisin, viikonloppuisin tai vaikka pyhäpäivin. Neuvonta hätätilanteissa, hinaukset, autonkuljetukset, käynnistykset, ojastavedot, tiepalvelu ja romuautojen noudot.

Kalustomme kuljettaa henkilöautot, pakettiautot, moottoripyörät, matkailuvaunut, kuorma-autot ja linja-autot. Olemme mukana SOS hinaus- ja tiepalveluverkostossa,  joka on Pohjoismaiden johtava ja ympäri maailmaa toimiva hätäpalveluyritys.

Hinauspalvelu Ihalainen Oy on vuonna 1964 perustettu perheyritys ja olemme yksi Suomen vanhimmista hinaustoimintaa harjoittaneista yrityksistä.  Palvelemme autoilijoita Etelä-Kymenlaakson alueella. Päivystyksemme palvelee 24h.

Puhelin (05) 3535 001
Sähköposti info@hinausihalainen.fi