ihalainen logo.png

24h päivystys 
Kymenlaakso 

Auton oven avaus

Ajoneuvojen lukittuneiden ovien avaus nopealla aikataululla kauttamme vuoden jokaisena päivänä kellon ympäri numerosta 05-3535001 Kymenlaakson alueella

Menikö auton ovet lukkoon ja avaimet jäi sisälle?

Soittamalla meille pääset tilanteesta

Lukittuneet ovet ovat meille arkipäivää. Monesti tulee ajatus ikkunan rikkomisesta mikä ei kuitenkaan ole järkevää vaan järkevää on soittaa meille ja tiepalvelumme tulee avaamaan autosi ovet.

Kerro tilausvaiheessa

  • Missä olet
  • Auton rekisteritunnus
  • Missä avaimet ovat
  • Omat yhteystieto

 

Ammattilaisemme kertoo kertoo ovatko ovet helposti avattavissa, hinta arvion ja aikataulun.

Toiminta-alue Kotkan hinauspalvelun toimipisteellä: Kotka Hamina Pyhtää Loviisa

Hinauspalvelu Ihalainen Kotka Hoitaa ajoneuvojen hinaukset  Nopeasti ja vaivattomasti kellonaikaan katsomatta Päivystyksemme palvelee Kotkassa 24h vuorokaudessa, arkisin, viikonloppuisin tai vaikka pyhäpäivin.

Neuvonta hätätilanteissa, hinaukset, autonkuljetukset, käynnistykset, ojastavedot, tiepalvelu ja romuautojen noudot.

Oli autosi sitten kotipihassa tai moottoritiellä saamme autosi noudettua Kotkassa.

Kuljettajillamme on pääsy useimpiin korjaamoihin Kotkassa joten saamme autosi porttien sisäpuolelle myös viikonloppuisin ja pyhäpäivinä.

Kalustomme kuljettaa henkilöautot, pakettiautot, moottoripyörät, matkailuvaunut, kuorma-autot ja linja-autot Kotkassa.

Palveluihimme kuuluu myös erilaiset vinssaustyöt, autojen ovien avaukset, rikkoutuneen renkaan vaihto, apuvirran anto, polttoaineen tuonti ja paljon muuta alaan liittyvää.

Olemme mukana SOS hinaus- ja tiepalveluverkostossa,  joka on Pohjoismaiden johtava ja ympäri maailmaa toimiva hätäpalveluyritys.

Hinauspalvelumme Kotkassa saapuvat paikalle tyypillisesti 20-50min tilauksesta ja hinausautomme ovat jatkuvasti töissä Kotkassa jolloin apua on nopeasti saataville. Kuljettajamme tuntevat Kotkan kuin omat taskunsa tarvitsit apua sitten missä tahansa Kotkan kaupunginosassa Paikallistuntemuksemme avulla osaamme ohjeistaa ajoneuvollesi oikean korjaamon. Meidän kautta myös sijaisautot jopa kotipihaan tai tienpäälle toimitettuina Kotkassa

Hinauksen hinta Kotkassa muodostuu viikonpäivän, kellonajan ja kuljettavan etäisyyden mukaan. Jos ajoneuvossasi on kaskovakuutus tai autopalveluvakuutus, vakuutus tyypillisesti korvaa hinauksen tai tiepalvelun hinnan silloin kun matkantekosi keskeytyy.  

Tiepalvelu

Tiepalvelu Kotka palvelee Kymenlaakson alueella. Osaava tiepalvelu auttaa matkan jatkumaan, eikä autoa tarvitse useimmiten hinata.

Palveluita ovat lukittuneiden auton oven avaus, liikkuva akkupalvelu ja auton apukäynnistys ja myös rengaspalvelu.

Kuljetuspalvelu

Ajoneuvojen ja koneiden kuljetukset luotettavasti ja ripeästi meiltä. Kattavan kalustomme ansiosta pystymme tarjoamaan kuljetusratkaisuja aina keskiraskaaseen kalustoon saakka. Palvelujamme voikin hyödyntää esimerkiksi työmaiden erilaisiin koneiden kuljetustarpeisiin tai vaikka ruohonleikkurin kuljettamiseen. Valttikorttimme onkin että panostamme pitäviin aikatauluihin, turvallisuuteen ja luotettavuuteen. Pääasiassa vastaamme kuljetuksista Kymenlaakson alueella, mutta sovittaessa hoidamme kuljetuksia pidemmänkin matkan päässä.

Autopalveluvakuutus

Tiesitkö, että usein autovakuutuksesi korvaa hinauksen lähimmälle osaavalle korjaamolle ilman omavastuuta tai bonusmenetystä ja laskutamme vakuutusyhtiötäsi suoraan. 

Jos autossasi ei ole kuin, liikennevakuutus saat hinauksen hinnan Kotkassa tai lähialueilla selville soittamalla meille.

Linkkejä vakuutusyhtiöiden sivuille ehtojen tarkastamiseksi

Johanna Kaipia
Johanna Kaipia
2023-07-29
Hienoa nopeaa toimintaa. Paljon kiitoksia!
Maija Helenius
Maija Helenius
2023-07-28
Palvelu oli äärimmäisen nopeaa ja toimivaa. Vältyimme osaamisen ansiosta hinaukselta. Työntekijä osasi käyttää pelisilmäänsä, kun meillä nälkäkiukku uhkasi tehdä asioista entistä hankalampia. Kiitos erityisesti siis sinulle, jonka nimeä en edes muista. Toivottavasti tunnistat tästä itsesi. Suosittelen siis ehdottomasti!
Toni Anttila
Toni Anttila
2023-07-27
5/5
Esa Peltonen
Esa Peltonen
2023-04-30
Nopea ja asiallinen toiminta?.
Elina Monthan
Elina Monthan
2022-08-04
Turistit kiittelevät ripeää ja ystävällistä palvelua – tyhjään akkuun saatiin virtaa ja matka jatkui.
Päivystys 24h

Hinauspalvelu Ihalainen

Palvelemme autoilijoita Kymenlaakson alueella Kokeneilla ja koulutetuilla hinausalan ammattilaisilla. Kehitämme ja koulutamme henkilöstöämme jatkuvasti uusien standardien ja vaatimusten tasolle. Päivystyksemme palvelee 24h vuorokaudessa, arkisin, viikonloppuisin tai vaikka pyhäpäivin joten voit tilata meiltä apua milloin tahansa. Neuvonta hätätilanteissa, hinaukset, autonkuljetukset, apukäynnistykset, lukkiutuneiden ovien avaukset, ojastavedot, tiepalvelu ja romuautojen noudot.

Kalustomme kuljettaa henkilöautot, pakettiautot, moottoripyörät, mopot, mopoautot, matkailuvaunut, kuorma-autot ja linja-autot. Olemme mukana SOS hinaus- ja tiepalveluverkostossa,  joka on Pohjoismaiden johtava ja ympäri maailmaa toimiva hätäpalveluyritys.

SOS Hinaus on suomalaisten vakuutusyhtiöiden omistama ja tiedämme mitä vakuutus korvaa ja miten vahinkotilanteessa pitää toimia. Me hoidamme laskutuksen ja tapauksen käsittelyn suoraan vakuutusyhtiösi kanssa. Jos sinulla ei ole vakuutusta, teemme sinulle kilpailukykyisen tarjouksen puhelimessa, joten tiedät aina etukäteen mitä maksat. 

Meille asiakkaan auttaminen on pääasia ja tyytyväinen asiakas on toiminnan lähtökohta.

Aloitamme vahingon kartoituksen puhelimessa ja viimeistään paikanpäällä selvitämme voiko auton korjata ajokelpoiseksi tienpäällä. Jos auto vaatii hinausta, selvitämme halutessasi mihin se kannattaa viedä. 

Asiakas pääsee kyydissämme pois tienpäältä tai tarvittaessa tilaamme taksin. Usein toimitamme sijaisauton suoraan tienpäälle. Jos vakuutuksesi ei korvaa sijaisautoa, saat sen kauttamme edullisesti.

Hinauspalvelu Ihalainen Oy on vuonna 1964 perustettu perheyritys ja olemme yksi Suomen vanhimmista hinaustoimintaa harjoittaneista yrityksistä.  Palvelemme autoilijoita Kymenlaakson alueella. Päivystyksemme palvelee 24h.

Puhelin (05) 3535 001
Sähköposti info@hinausihalainen.fi