ihalainen logo.png

24h päivystys 
Kymenlaakso 

Hinauspalvelu Kouvola

Ajoneuvojen Hinauspalvelu Kouvola nopealla aikataululla kauttamme vuoden jokaisena päivänä kellon ympäri numerosta 05-3535001

Auton lukittuneiden ovien avaus
Akkupalvelu ja apuvirta
Hinauspalvelu kouvola valmiina töihin

Kouvolan toimipiste palvelee teitä koko Kouvolan alueella

Hinauspalvelu Ihalainen Kouvola Hoitaa ajoneuvojen hinaukset  Nopeasti ja vaivattomasti kellonaikaan katsomatta Päivystyksemme palvelee Kouvolassa 24h vuorokaudessa, arkisin, viikonloppuisin tai vaikka pyhäpäivin.

Neuvonta hätätilanteissa, hinaukset, autonkuljetukset, käynnistykset, ojastavedot, tiepalvelu ja romuautojen noudot.

Oli autosi sitten kotipihassa tai moottoritiellä saamme autosi noudettua Kouvolan alueella.

Kuljettajillamme on pääsy useimpiin korjaamoihin Kouvolassa joten saamme autosi porttien sisäpuolelle myös viikonloppuisin ja pyhäpäivinä.

Kalustomme kuljettaa henkilöautot, pakettiautot, moottoripyörät, matkailuvaunut, kuorma-autot ja linja-autot Kouvolassa.

Palveluihimme kuuluu myös erilaiset vinssaustyöt, autojen ovien avaukset, rikkoutuneen renkaan vaihto, apuvirran anto, polttoaineen tuonti ja paljon muuta alaan liittyvää.

 

Näin tilaat hinausavun Kouvolassa. Soita meille 05-3535001📞

Hinauspalvelumme Kouvolassa saapuvat paikalle tyypillisesti 20-50min tilauksesta ja hinausautomme ovat jatkuvasti töissä Kouvolassa jolloin apua on nopeasti saataville. Kuljettajamme tuntevat Kouvolan kuin omat taskunsa tarvitsit apua sitten missä tahansa Kouvolan kaupunginosassa Paikallistuntemuksemme avulla osaamme ohjeistaa ajoneuvollesi oikean korjaamon. Meidän kautta myös sijaisautot jopa kotipihaan tai tienpäälle toimitettuina Kouvolassa

Hinauksen hinta Kouvolassa muodostuu viikonpäivän, kellonajan ja kuljettavan etäisyyden mukaan. Jos ajoneuvossasi on kaskovakuutus tai autopalveluvakuutus, vakuutus tyypillisesti korvaa hinauksen tai tiepalvelun hinnan silloin kun matkantekosi keskeytyy.  

Kuljetuspalvelu

Ajoneuvojen ja koneiden kuljetukset luotettavasti ja ripeästi meiltä. Kattavan kalustomme ansiosta pystymme tarjoamaan kuljetusratkaisuja aina keskiraskaaseen kalustoon saakka. Palvelujamme voikin hyödyntää esimerkiksi työmaiden erilaisiin koneiden kuljetustarpeisiin tai vaikka ruohonleikkurin kuljettamiseen. Valttikorttimme onkin että panostamme pitäviin aikatauluihin, turvallisuuteen ja luotettavuuteen. Pääasiassa vastaamme kuljetuksista Kymenlaakson alueella, mutta sovittaessa hoidamme kuljetuksia pidemmänkin matkan päässä.

Autopalveluvakuutus

Tiesitkö, että usein autovakuutuksesi korvaa hinauksen lähimmälle osaavalle korjaamolle ilman omavastuuta tai bonusmenetystä ja laskutamme vakuutusyhtiötäsi suoraan. 

Jos autossasi ei ole kuin, liikennevakuutus saat hinauksen hinnan Kouvolassa tai lähialueilla selville soittamalla meille.

Linkkejä vakuutusyhtiöiden sivuille ehtojen tarkastamiseksi

Päivystys 24h

Hinauspalvelu Ihalainen Kouvola

Palvelemme autoilijoita Kymenlaakson alueella Kokeneilla ja koulutetuilla hinausalan ammattilaisilla. Kehitämme ja koulutamme henkilöstöämme jatkuvasti uusien standardien ja vaatimusten tasolle. Päivystyksemme palvelee 24h vuorokaudessa, arkisin, viikonloppuisin tai vaikka pyhäpäivin joten voit tilata meiltä apua milloin tahansa. Neuvonta hätätilanteissa, hinaukset, autonkuljetukset, apukäynnistykset, lukkiutuneiden ovien avaukset, ojastavedot, tiepalvelu ja romuautojen noudot.

Kalustomme kuljettaa henkilöautot, pakettiautot, moottoripyörät, mopot, mopoautot, matkailuvaunut, kuorma-autot ja linja-autot. Olemme mukana SOS hinaus- ja tiepalveluverkostossa,  joka on Pohjoismaiden johtava ja ympäri maailmaa toimiva hätäpalveluyritys.

SOS Hinaus on suomalaisten vakuutusyhtiöiden omistama ja tiedämme mitä vakuutus korvaa ja miten vahinkotilanteessa pitää toimia. Me hoidamme laskutuksen ja tapauksen käsittelyn suoraan vakuutusyhtiösi kanssa. Jos sinulla ei ole vakuutusta, teemme sinulle kilpailukykyisen tarjouksen puhelimessa, joten tiedät aina etukäteen mitä maksat. 

Meille asiakkaan auttaminen on pääasia ja tyytyväinen asiakas on toiminnan lähtökohta.

Aloitamme vahingon kartoituksen puhelimessa ja viimeistään paikanpäällä selvitämme voiko auton korjata ajokelpoiseksi tienpäällä. Jos auto vaatii hinausta, selvitämme halutessasi mihin se kannattaa viedä. 

Asiakas pääsee kyydissämme pois tienpäältä tai tarvittaessa tilaamme taksin. Usein toimitamme sijaisauton suoraan tienpäälle. Jos vakuutuksesi ei korvaa sijaisautoa, saat sen kauttamme edullisesti.

Hinauspalvelu Ihalainen Oy on vuonna 1964 perustettu perheyritys ja olemme yksi Suomen vanhimmista hinaustoimintaa harjoittaneista yrityksistä.  Palvelemme autoilijoita Etelä-Kymenlaakson alueella. Päivystyksemme palvelee 24h.

Puhelin (05) 3535 001
Sähköposti info@hinausihalainen.fi